Sınıf360° | Üniversiteye Hazırlık | Üniversiteye Hazırlık Kitapları | Üniversiteye Hazırlık Kursları | Ders Videoları

Genel

BİR HAYALİM VAR: ÜNİVERSİTE!

Yazar :
Tarih : 13.08.2019
Kategori : Genel

Üniversiteye girebilmek her gencin, yaşamı içindeki sosyal, ekonomik ve toplumsal yerini konumlandırmak adına ulaşmak istediği hedeftir. İçinde yaşadığımız dönemde bu hayalin önünü bir bilinmezlik bulutu sardı. YKS. Bu sistem geliştirilir mi? Tekrar dönüştürülür mü? Bu soruları cevabını hiç kimse bilmiyor. Sistemin değişmesi adına karar alıcı olmadığımız için bunun üstüne tartışmak yararımıza değil. Asıl çözülmesi gereken bu yıl üniversite sınavına girecek öğrenciler ne yapacaklar?

Genç Öğrenci Dostum! 


Sınıf360 ailesi olarak biz sizin yanınızdayız. Sınıf360’da tüm üniversite hazırlık sürecine dair her şeyi bulacaksın. AkıllıKoç ile haftalık olarak alanına göre nelere çalışman gerektiğini, Hangi konulara nasıl çalışman gerektiğini öğreneceksin. Haftalık çalışma saati günlük çözeceğin sorularla ilgili ayrıntılı programlar elde edeceksin. Sınıf360 dersleri, ile tüm konu eksiliklerini kapatacaksın. Düzenli ölçüm ve takiplerle daha stratejik bir çalışma programı ile hedefine ulaşacaksın.


Yorulacağın, moralinin düşeceği anlar elbette olacaktır. Ancak hayalinden vazgeçmene izin vermeyeceğiz. Bunu için AkıllıKoç her zaman yanında olacak ve motivasyonunu artırıcı sohbetlerle tüm enerjini geri kazanacaksın! Üniversiteyi kazanmak adına kararlı ol ve bu süreçte en sağlam adımları sen at!