Sınıf360° | Üniversiteye Hazırlık | Üniversiteye Hazırlık Kitapları | Üniversiteye Hazırlık Kursları | Ders Videoları

Genel

GELECEK KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ EĞİTİMDE!

Yazar :
Tarih : 13.08.2019
Kategori : Genel

Online eğitim platformları varlığı ile öğrenmek ve eğitim almak için artık bildiğimiz dört duvar bir sınıfa ihtiyaç duymuyoruz. Artık istediğiniz yerde, istediğiniz şeyi öğrenebilirsiniz. Bu özellikle üniversite sınavı gibi uzun soluklu bir maratonun içinde olan zamanın her zamankinden çok daha önemli olduğu üniversite hazırlık öğrencileri için büyük bir avantaj.


Ancak bu denli avantajları olan online eğitimin dezavantajları da yok değil. Örneğin Youtube dünyanın en büyük video platformu ve içerisinde YKS hazırlık taktiklerinden tutun da matematik, fizik, kimya, biyoloji konu anlatımlarına kadar sayısız içerik ve ders var. İşte sorun da tam bu noktada başlıyor. Bunlardan nasıl ne şekilde fayda sağlanabilir? Büyük bir kargaşanın içinde samanlıkta iğne aramaya, çöplük karıştırıp altın bulmaya benzemeye başlıyor iş. Yöntem, strateji, taktik bunlar olmadan ders çalışmak ise kürek yerine çay kaşıklarını kullanarak rafting yapmaya benziyor.


Teknoloji ne kadar kişiselleştirilebilirse o kadar verimli hale geliyor. Üniversite sınavına hazırlanan ve büyük yarışın aktörlerinden biri olan öğrencinin ise en çok ihtiyacı olan şey kişiselleştirilmiş bir eğitim. Sınavda çıkacak ve onun ihtiyacı olan konulara isabetli şekilde ulaşmak yani 360 derecelik bakış açıyla bir hazırlık süreci geçirmek yüksek hedefleri olan öğrenciler için olmazsa olmaz noktalar.


Konfeksiyon usulü eğitimden terzi metotlu (kişiselleştirilmiş) eğitime geçilememesi yıllar boyunca yüz binlerce kaliteli öğrenciyi kaliteli bir üniversite eğitimi almaktan mahrum bıraktı. Teknoloji nimetlerinin çoğalmasıyla eğitimin de seyri kişiselliğe doğru seyrediyor. Bu gelişimin en iyi örneklerinden biri olarak SINIF360° karşımıza çıkıyor. SINIF360°’ın öğrencilere sağladığı en önemli fayda ise alanının en iyi hocalarından birebir özel ders tadında hem de ihtiyaç ne ise o kadar öğretiyor olması. Karmaşadan kurtulmanın ve üniversite hazırlık sürecine 360 derecelik görüş açısı getiren SINIF360°’da öğrenciler; ders, konu, ünite, başlık gibi tüm derslerin her boyuta indirgenmiş parçalardan istediğini kolaylıkla ulaşıyor isabetli öğrenmenin verimini yaşıyor.


Online eğitim dünyayı eğitimsizlikten kaynaklanan birçok problemden kurtarabilir. Her geçen gün daha da çok yaygınlaşıyor. Binlerce SINIF360° öğrencisi YKS hazırlıkta özel derse tonla para gömmek yerine burada aynı hatta daha da iyisine istediği her yerden ulaşabiliyor. SINIF360°’ın en büyük misyonu ise Türkiye’nin her yerinden 2 milyondan fazla öğrencinin girdiği YKS’ye hazırlanırken herkese fırsat eşitliği sunması. Türkiye’nin en ücra noktasında olsa bile SINIF360° sayesinde öğrenciler kaliteli eğitimden mahrum kalmıyor.