Sınıf360° | Üniversiteye Hazırlık | Üniversiteye Hazırlık Kitapları | Üniversiteye Hazırlık Kursları | Ders Videoları

Haberler

AKILLIKOÇ, SINIF360° SPONSORLUĞU İLE AYDIN’DA

Yazar :
Tarih : 13.08.2019
Kategori : Haberler

AkıllıKoçSINIF360° sponsorluğunda öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. AkıllıKoç’u (Şahin Kandaz), merkez ofisinin de bulunduğu İstanbul’da onlarca devlet okulunda binlerce öğrenciyle buluşturan SINIF360° Anadolu’yu da unutmadı.


SINIF360°’ın sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 10 devlet okulunda okuyan öğrencilerle buluşan AkıllıKoç (Şahin Kandaz), üniversite sınavına hazırlanmanın püf noktaları ve en etkili ders çalışma stratejilerini öğrencilere aktardı.


10 OKUL 2 BİNDEN FAZLA ÖĞRENCİ…


Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah OKUMUŞ’un da katıldığı AkıllıKoç eğitim ve motivasyon seminerine; Aydın Sosyal Bilimler Lisesi, Aydın Fen Lisesi, Aydın Atatürk Anadolu Lisesi, Adnan Menderes Anadolu Lisesi, Aydın İmam Hatip Lisesi, Süleyman Demirel Anadolu Lisesi, Aydın Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Adnan Menderes Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Orkun Alpaslan Kız İmam Hatip lisesinden öğrenciler katıldı.


9 Ocak ve 10 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen eğitim seminerleri ve buluşma etkinliklerine 10 farklı okuldan 2 binden fazla öğrenci katıldı.


SINIF360’ın sponsor olduğu eğitim seminerlerinde AkıllıKoç, öğrencilere üniversite sınavına hazırlanırken kendi kendilerine nasıl koçluk yapabileceklerinden öğren kalsın modeliyle nasıl kalıcı öğrenim sağlayacaklarına, sınavda derece yaptıracak taktiklerden yarıyıl tatilinde öğrencilerin kendilerini nasıl bir kampa alması gerektiğine kadar kapsamlı ve motivasyon artırıcı çok özel anekdotlar paylaştı.