Sınıf360° | Üniversiteye Hazırlık | Üniversiteye Hazırlık Kitapları | Üniversiteye Hazırlık Kursları | Ders Videoları

Haberler

AYDIN İL MİLLİ MÜDÜRÜ, SINIF360°’IN AKILLIKOÇ EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI

Yazar :
Tarih : 13.08.2019
Kategori : Haberler

SINIF360°’ın sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı 10 devlet okulunda okuyan öğrencilere yönelik AkıllıKoç Eğitim Semineri gerçekleştirildi. AkıllıKoç Eğitim Seminerinde üniversite sınavına hazırlanmanın püf noktaları ve en etkili ders çalışma stratejilerini öğrencilere aktarıldı.


Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş da Efeler Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonunda, “AkıllıKoç” seminerinde öğrencilerle bir araya geldi. Eğitim seminerinden önce liseli gençlere seslenen Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş gençlere nasihatler verdi. OKUMUŞ yaptığı konuşmada;


“Üniversite Sınavlarına hazırlıkta yılın neredeyse yarısını tamamladık. Önümüzde bizleri bekleyen son 5 aylık bir çalışma dönemine girmek üzereyiz. Öğrencilerimizin ihtiyaçları ve istekleri çerçevesinde bu hazırlığa katkı sunmak için adımlarımızı kuyumcu hassasiyetiyle atmanın gayreti içerisindeyiz. Üniversite sınavlarına hazırlanan milyonlarca öğrencimiz için fırsat eşitliği sunmayı; öğrencilerimizi zamana, mekâna ve yüksek maliyetlere mahkûm olmaktan kurtarmayı kendimize görev atfediyoruz" dedi.


Üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin, etkin ve verimli ders çalışma teknikleri, haftalık ders çalışma programlarının etkin bir şekilde hazırlanması, stres yönetimi ve kaygılarının giderilmesi gibi sınava hazırlık süreçlerindeki çalışmalarına destek olmak amacıyla gerçekleştirilen AkıllıKoç Eğitim Semineri organizasyonunda Okumuş, “Sizler bizim umudumuz ve geleceğimizin mimarlarısınız. Aydın’ın adını tüm Türkiye’ye duyurarak üniversite sınavlarında istediğiniz hedeflere ulaşacağınıza inanıyor ve sizlere güveniyoruz.” diyerek seminerde emeği geçen yöneticilere, okul idarecilerine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederek organizasyona sponsor olan SINIF360° ve AkıllıKoç ekibini tebrik etti.


Aydın Sosyal Bilimler Lisesi, Aydın Fen Lisesi, Aydın Atatürk Anadolu Lisesi, Adnan Menderes Anadolu Lisesi, Aydın İmam Hatip Lisesi, Süleyman Demirel Anadolu Lisesi, Aydın Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Adnan Menderes Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Orkun Alpaslan Kız İmam Hatip lisesinden öğrenciler katıldı.


Efeler Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen AkıllıKoç Eğitim Seminerinin ardından 10 okuldan daha toplamda 2 binden fazla öğrenci katılım sağladı. Aydın Sosyal Bilimler Lisesi, Aydın Fen Lisesi, Aydın Atatürk Anadolu Lisesi, Adnan Menderes Anadolu Lisesi, Aydın İmam Hatip Lisesi, Süleyman Demirel Anadolu Lisesi, Aydın Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Adnan Menderes Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Orkun Alpaslan Kız İmam Hatip lisesinden öğrenciler SINIF360°’ın AkıllıKoç Eğitim Seminerine gösterdikleri yoğun ilgileri ise gözlerden kaçmadı.

Galeri