Sınıf360° | Üniversiteye Hazırlık | Üniversiteye Hazırlık Kitapları | Üniversiteye Hazırlık Kursları | Ders Videoları

Haberler

SINIF360°’IN YILDIZI AKILLIKOÇ ANKARA’DA

Yazar :
Tarih : 13.08.2019
Kategori : Haberler

Yüzlerce öğrencinin katıldığı AkıllıKoç Eğitim Semineri 21 Ocak Pazartesi günü saat 10’da Ankara’nın Elmadağ ilçesinde gerçekleştirildi.


Birey dershanesi Ankara Elmadağ şubesinin 15 tatil için düzenlediği Birey Eğitim Kampı’nda sahne alan AkıllıKoç, Ankaralı takipçileriyle bir araya geldi. Sınıf360°online ders platformundaki Formülsüz Fizik hocası Şahin Kandaz namı diğer AkıllıKoç, Saat 10 başlayan programda üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere; ders çalışma stratejileri, öğren kalsın modeli, deneme ve konu analiz çetelesi kullanarak sınava nasıl daha verimli ve kalıcı hazırlanabileceklerini anlattı. 


Elmadağ ilçesinden katılan öğrencilerin yanı sıra Ankara’nın çeşitli bölgelerinden de yoğun katılımın olduğu AkıllıKoç eğitim seminerinde yapılan çekilişlerde birçok öğrenciye Formülsüz Fizik Kitabı ve AkıllıKoç Planlama Defteri hediye edildi.


İki saate yakın süren AkıllıKoç Eğitim Seminerine katılan AkıllıKoç takipçileri seminerin sonunda gerçekleştirilen imza etkinliğinde AkıllıKoç planlama defterlerini imzalatmayı da ihmal etmedi.